Everhome Lakásfelújítás Generálkivitelezés

Lakásfelújítás - Villanyszerelés

Régi építésű lakások, házak esetében időnként szükség van az elektromos hálózat felújítására. Az elöregedett vezetékek időbeni lecserélése megóvhat minket egy esetleges lakástűztől is. Teljeskörűen vállalunk villanyszerelési munkálatokat a fal kivésésétől, egészen a lámpák felszereléséig, az anyagbeszerzésen át. Amennyiben új házat vagy lakást épít, vállaljuk a villanyszerelési munkálatok teljes körű kivitelezését is.

Mint minden építkezést, felújítási munkát célszerű megfelelő módon előkészíteni és ez alól a villanyszerelés sem kivétel. Más előkészületek szükségesek egy már meglévő elektromos hálózat felújításakor, mint egy teljesen új építésű ház villamos hálózatának telepítésekor. Gondoljuk végig, hogy milyen szerkezeti elemekkel fogunk dolgozni a villanyszerelés ideje alatt, illetve, hogy milyen elektromos eszközöket fogunk használni az otthonunkban.

A villanyszerelés esetében a földelés az egyik legfontosabb biztonsági intézkedés, amely kötelező előírás és egy esetleges balesettől is megóv minket.

Minden olyan helység, ahol a páratartalom meghaladja a 75%-ot és fennáll a páralecsapódás veszélye, az nedves helységnek minősül. (Fürdőszoba, WC.)

A fürdőszoba villamoshálózatának tervezésekor nem szabad megfeledkezni az áram-védőkapcsolóról, ismertebb nevén a Fí reléről, amelynek segítségével a vizes helységekben előforduló baleseteket nagyobb sérülés vagy áramütés nélkül elkerülhetünk. A Fí relé egy egyszerű működési elven alapul: figyeli a fázis és a nulla közötti áramerősséget és ha érzékeli, hogy a kettő nem azonos akkor a relé lekapcsol.

(Villanyszerelő Budapest)

Villanyszerelő Budapest

Amennyiben elnyertük tetszését, keressen minket a feltüntetett elérhetőségeinken és kérje ingyenes lakásfelújítás árajánlatunkat!

Villanyszerelési területek

– irodai villanyszerelése

– ipari villanyszerelése

– lakás villanyszerelése

– családiház villanyszerelése

– lakóház villanyszerelése

– üzlethelyiség villanyszerelése

– élelmiszerbolt villanyszerelése

– irodaház villanyszerelés

– épületek villanyszerelése

– egyéb villamoshálózatok kiépítése