Everhome Lakásfelújítás Generálkivitelezés

Hidegburkolás Budapest

Lakásfelújítás - Burkolás

A felületek burkolatainak kivitelezésére két lehetőségünk van: hidegburkolás vagy melegburkolás. Hideg burkolást általában vizes blokkokkal ellátott helyiségekben alkalmaznak, mint a konyha, fürdőszoba. A hideg burkolatok könnyen tisztán tarthatók és tartós élettartalmúak. A hidegburkolatok közé tartoznak a csempék, a padlólapok, a kőburkolatok.

A melegburkolás főként szobákban, nappalikban, irodákban fordul elő. A melegburkolatok csoportjába soroljuk például a parkettát, a padlószőnyeget, a PVC-t. Bár tisztán tartásuk nagyobb figyelmet igényel, komfortosabb hatást keltenek.

Burkoló munkálataink közé tartozik többek között a normál, illetve diagonál fal-és padló burkolás, a lépcső és lábazat burkolás is. A munkálatokat mindig a felület előkészítésével kezdjük, amennyiben szükséges bontunk, alapozunk és az aljzat kiegyenlítést is elvégezzük.

Burkolási típusok

Hidegburkolás

-hálóba burkolás

-diagonál burkolás

-feles eltolással burkolás

-negyedes eltolással burkolás

-mintába burkolás

-mozaik burkolás

Melegburkolás

-laminált parketta burkolás

-pvc burkolás

-padlószőnyeg burkolás

-linóleum burkolás

-hajópadló burkolás

-vpc burkolás

-parafa burkolás

-hagyományos parketta burkolás

Teljes fal felújítás

Általában több munkaórát és nagyobb szakértelmet kíván a fal megfelelő előkészítése, mint a festése. Első körben azt kell megvizsgálnunk, hogy a fal vajon egyáltalán alkalmas-e arra, hogy felhordjuk rá a festéket vagy inkább el kell távolítanunk a régi festékréteget, tapétaréteget mielőtt munkához látnánk. Ha a régi festék túl sok helyen sérült vagy úgy látjuk, hogy nem bírná el a következő réteget, el kell távolítanunk azt. A megfelelő porlekötés és alapozás után, kétszeri vagy háromszori glettelés következik. Ezután következik a fal simára csiszolása, majd a falfestés két rétegben, az ügyfél által kiválasztott anyaggal és színre.

Amennyiben elnyertük tetszését, keressen minket a feltüntetett elérhetőségeinken és kérje ingyenes lakásfelújítás árajánlatunkat!