Everhome Lakásfelújítás Generálkivitelezés

Generálkivitelezés

Az Everhomeextra Kft. több éves tapasztalattal vállal generálkivitelezést az alapozástól egészen a kulcsrakész átadásig. A hagyományos építési technológiák mellett ügyfeleink egyedi igényeihez igazodó technológiákat is alkalmazunk. Szolgáltatásaink kiterjednek lakásfelújításra, irodaházak beltéri kialakításra, kőműves munkákra, villanyszerelésre. Önnek nincs más dolga, mint hogy megossza velünk elképzeléseit és terveit leendő otthonával kapcsolatban, melynek kivitelezését megfelelő szakképzettségű és a legjobb felkészültségű kollégáink valósítják meg. Munkáinkra teljeskörű garanciát adunk, mert tudjuk, hogy ez fontos megrendelőink számára.

A generálkivitelezésről általában

Az építésipari vállalatok közül egyre többen vállalnak generálkivitelezést, ugyanis óriási könnyebbség az ügyfeleknek, ha a kivitelező mindenféle terhet levesz a vállukról. Igaz, hogy ez az egyik legdrágább módszer, de a belső berendezési tárgyak, burkolatok, színek kiválasztásán kívül csak a finanszírozás az ügyfelek feladata, így nyugodtan végezhetik a napi feladataikat.

Amikor valaki igénybe veszi ezt a szolgáltatást, akkor az anyagbeszerzéstől a gáz és villamosművek bevezetéséig a kivitelezők mindent elintéznek a tulajdonos helyett. A szerkezetkész házak helyett egyre többen építettnek kulcsrakész otthonokat, hogy családjukkal csak a belsőépítészeti tennivalókat kelljen elintézniük.

A sok szervezési folyamat terhét a generálkivitelező leveszi az ügyfelek válláról és folyamatosan kapcsolatban áll velük, tájékoztatja őket a háttérben zajló eseményekről. Gyorsabban is megy így a munka, mintha az ügyfelek próbálnák leszervezni egy teljes lakás felújítását vagy a házépítést. A megrendelők feladata pusztán annyi lesz, hogy megosztják a kivitelezővel az elképzeléseiket, pontosan körülírják, amit viszont szeretnének látni leendő otthonunkban, eközben csak a szerződések aláírásával és a munkálatok esetleges ellenőrzésével kell foglalkozniuk.

A generálkivitelezés előnyei

Gyorsaság

Amennyiben egy tapasztalt generálkivitelezőt választanak, a nagy gyakorlat és a nagy kapcsolatrendszer miatt nem kell majd heteket, hónapokat várni egy-egy vállalkozóra, engedélyre vagy elegendő mennyiségű minőségi építőanyagra ahhoz, hogy felépülhessen álmai otthona.

Költségtervezés

Ha egyedül látunk neki építkezni, garantáltan több százezer forintot dobunk majd ki az ablakon a rossz szervezés, a rossz engedélyek, a rossz minőségű építőanyagok vagy éppen a rosszul dolgozó vállalkozók miatt. Egy generálkivitelező mellett ilyen nem lesz, ott egy fix végösszeg és határidő vár ránk.

Egyszerűség

Vagy mondhatnánk úgy is, hogy stressz-mentesség! A generálkivitelező ugyanis leveszi a vállunkról az összes olyan terhet, ami egy építkezéssel együtt jár, nekünk csak el kell mondanunk, hogy mit szeretnénk, aláírni a szerződéseket és néhány hónap múlva már be is költözhetünk.

Amennyiben úgy döntött, hogy otthonát velünk szeretné felújítattni, felépítettni, törekszünk ügyfeleinknek megbízható, zökkenőmentes és rugalmas szolgáltatást biztosítani.

Generálkivitelezési portfóliónk részét képezik még az alábbi szolgáltatások

 

Generálkivitelezési munkálatokat Budapesten
és környékén vállalunk!