Everhome Lakásfelújítás Generálkivitelezés

Lakásfelújítás - Festés

Valahányszor szóba kerül a lakásfelújítás vagy átépítés, a festés, szobafestés általában velejárója szokott lenni. A festési munkálatokat érdemes a megfelelő anyagismerettel és rutinnal rendelkező szakemberre bízni. A megfelelő színek vagy mintázatok kiválasztása mellett cégünk festés, szobafestés esetén is odafigyel a tartósságra és a költséghatékonyságra is.

Tisztasági festés

A tisztasági festés lényege, hogy a szokásosnál kevesebb festési munkával érjük el a tisztaság eredményét. Ha a lakás általános állapota jó, egy tisztasági festés csak tovább növelheti komfortérzetünket. 3-5 évente egyébként is javallott a festés, hiszen ennyi idő alatt megfakulnak a színek és a bepiszkolódás, penészedés sem zárható ki. Az előkészítési folyamatok után a kért anyagot kétszer hordjuk fel a fal felületre. A tisztasági festésbe bele tartozó anyagok a diszperziós alapú anyagok.

Teljes fal felújítás

Általában több munkaórát és nagyobb szakértelmet kíván a fal megfelelő előkészítése, mint a festése. Első körben azt kell megvizsgálnunk, hogy a fal vajon egyáltalán alkalmas-e arra, hogy felhordjuk rá a festéket vagy inkább el kell távolítanunk a régi festékréteget, tapétaréteget mielőtt munkához látnánk. Ha a régi festék túl sok helyen sérült vagy úgy látjuk, hogy nem bírná el a következő réteget, el kell távolítanunk azt. A megfelelő porlekötés és alapozás után, kétszeri vagy háromszori glettelés következik. Ezután következik a fal simára csiszolása, majd a falfestés két rétegben, az ügyfél által kiválasztott anyaggal és színre.

Amennyiben elnyertük tetszését, keressen minket a feltüntetett elérhetőségeinken és kérje ingyenes lakásfelújítás árajánlatunkat!