Everhome Lakásfelújítás Generálkivitelezés

Everhomeextra Kft. magyar tulajdonban működő építőipari vállalkozás.

Cégünk 2008-ban alakult. A kezdetekben a vállalat fő profilját az építőipari tevékenységek tették ki, de 2010-ben bővítettük szolgáltatási palettánkat a padlócsiszolásra kiterjesztve. Ennek az ágazatnak köszönhetően nagy áttörést értünk el. Munkásságunkat hűen tükrözik referenciáink, melyek az építőipar számos részterületére kiterjednek. A padlócsiszolási munkálatokban szintén sikeres éveket tudhatunk magunk mögött.

Fontosnak tartjuk, hogy megrendelőink igényeit szem előtt tartsuk, így nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy profi és megbízható szakemberekkel dolgozzunk együtt, illetve arra is, hogy a legmodernebb és legkorszerűbb technológiával végezzük el a ránk bízott feladatokat. Ügyelünk a minőségi munka teljesítésére, illetve a határidők pontos betartására is. Ennek köszönhetően évről-évre gyarapszik elégedett ügyfeleink tábora.

Cégünket magas színvonal és igényesség jellemzi. Társaságunk profilja elsősorban a lakásfelújítás, a házfelújítás, irodák és egyéb helyszínek építése és átalakítása Budapesten és vonzáskörzetében. Tevékenységeink közé tartozik továbbá épületek felújítása és karbantartása, a felújítást követő teljes körű takarítás, a generálkivitelezés és a padlócsiszolás is.

Homenszki Ádám – Ügyvezető: 0630/298-4353

Amennyiben elnyertük tetszését, keressen minket a feltüntetett elérhetőségeinken és kérje ingyenes lakásfelújítás árajánlatunkat!