Everhome Lakásfelújítás Generálkivitelezés

A betoncsiszolás technológiája napjainkban a legkorszerűbb, legtartósabb technológia, amit alkalmaznak mind kereskedelmi, mind pedig lakossági felhasználásra is. A csiszolt betonpadlók matt, selyemfényű és magasfényű kivitelben is készülhetnek. A betonpadló igény szerint festhető is. A festék nem a kész felületre kerül, hanem a csiszolási fázisok közé van beiktatva, így a festékanyag a későbbiekben nem kopik le. Akár saját cége logójával is egyedivé varázsolhatja csiszolt betonpadlóját. A betonpadló csiszolás egyaránt alkalmazható kül-és beltéren is. A betoncsiszolás lényege az, hogy a csiszolási munka után ne kelljen ráburkolni semmit, mégis szép és terhelhető felület legyen.

betoncsiszolás HTC SuperFloor

A betoncsiszolás néhány előnye

  • alacsony kivitelezési költségekkel jár
  • a csiszolt betonpadló magas kopásállósággal rendelkezik
  • könnyen karbantartható
  • egyszerűen takarítható
  • kültéren és beltéren is hosszútávú megoldás
  • fenntartása olcsó
  • a csiszolt betonpadló nem porlik

A SuperConcrete© a KLINDEX által kifejlesztett betoncsiszoló rendszer, amely bármilyen cement alapú betonpadlón, ipari padlón alkalmazható.

A SuperConcrete© rendszerű betoncsiszolás még a régi, töredezett, foltos és elhasználódott betonpadlók felújítására is alkalmas.

SuperConcrete „BASIC”  – SuperConcrete PREMIUM – SuperConcrete „Terazzo Effect”

A HTC SuperfloorTM technológiájának alkalmazása során a betont több lépésben csiszolják meg és polírozzák fel. 

A HTC SuperfloorTM eljárás során, minimális plusz költséggel van lehetőség a beton színezésére is, ha a megrendelő erre igényt tart.

HTC Superfloor™ Gold – HTC Superfloor™ Silver – HTC Superfloor™ Bronze-  HTC Superfloor™ Platinum

Padlócsiszolás vállalunk egész Magyarország
területén.

Amennyiben úgy döntött, hogy otthonát velünk szeretné felújítattni, felépítettni, törekszünk ügyfeleinknek megbízható, zökkenőmentes és rugalmas szolgáltatást biztosítani.