Everhome Lakásfelújítás Generálkivitelezés

Padlócsiszolás

A padlócsiszolás folyamatát speciális technológiával, gépekkel és szerszámokkal végezzük el. A csiszolás során a 120-650 kg súly között mozgó gépeink a rajtuk lévő víztartályból a csiszoló kövekkel ellátott tárcsákra engedett hűtővízzel akadályozzák meg, hogy az egyébként rendkívül nagy porral járó tevékenység során a levegőbe semmi se kerüljön. A lekötött por és víz keveréke iszap lesz, melyet a csiszolás közben speciális porszívóval folyamatosan gyűjtünk. A padlócsiszolás a fogasság lemarásával kezdődik, melynek során a teljes padlófelületet teljesen síkra csiszoljuk. Ezután durva szemcseszerkezetű csiszolókő segítségével csiszoljuk tovább a burkolatot. A következő lépés a finomcsiszolás. Itt már finomabb szemcsés kövekkel dolgozunk. Az utolsó munkafázis a polírozás és az impregnálás. Az impregnálás során olyan szert alkalmazunk a padlófelületeken, melyek megvédik azokat a savas és maró hatású vegyszerektől, folyadékoktól. (Például: vörösbor, kávé, ecet.)

A csiszolás után bizonyos dolgokat szigorúan be kell tartani ahhoz, hogy hosszútávon élvezhessük burkolatunk ragyogó fényét és eleganciáját.

A bútorok, székek lábára érdemes filcet ragasztani, de ennek ellenére is azt tanácsoljuk, hogy minden bútordarabot emeljenek fel az esetleges sérülések elkerülése érdekében. A csiszolt padlófelületeket a portól, a homoktól és egyéb szemcséktől szintén óvni kell. A felületeket óvni kell a durva mechanikai hatásoktól, mert ezek hatására a kövek megrepedhetnek, sérülhetnek és karcolódhatnak. Takarításnál figyeljünk oda arra, hogy ne alkalmazzunk szemcsés tisztítószereket. A padlófelületeket rendszeres porszívózással és speciális kőápoló szeres felmosással érdemes tisztán tartani. Kültéri burkolatok esetében a téli fagymentesítést só helyett inkább fűrészporral végezzük el.

Mészkő, márvány, gránit, terrazzo, gres, műkőcsiszolás


Cégünk több éves tapasztalattal és mindig a legmodernebb technológiával vállalja bármilyen természetes kőburkolat (márvány, gránit, gres, terrazzo, beton, mészkő) felújítását, csiszolását, karbantartását. A minőség számunkra nagyon fontos, referencia munkáink országszerte, akár személyesen is megtekinthetőek.

Padlócsiszolást magánházakban, közintézményekben, gyárakban, hotelekben, raktárakban, bevásárló központokban, múzeumokban egyaránt vállalunk. Gyorsan reagálunk akár 30 m2, akár 2000 m2 nagyságrendű megrendelés esetén is. Ahol szükséges vállalunk éjszakai, illetve hétvégi munkavégzést is.

A folyamatosan és dinamikusan fejlődő professzionális gépparkunknak és jól képzett szakembereinknek köszönhetően egyedülálló és időtálló módon, gyémántfejes csiszolással varázsoljuk elő a márvány, mészkő, beton, gránit, terrazzo, gres vagy egyéb felületek csillogását.

Megmunkálható felületek

 

  • oldalfal
  • lépcső
  • fal
  • járólap
  • munkalap
  • padlólap

Partnereink

Amennyiben elnyertük tetszését, keressen minket a feltüntetett elérhetőségeinken és kérje ingyenes árajánlatunkat!