Everhome Lakásfelújítás Generálkivitelezés

Lakásfelújítás - Tapétázás

Teljes fal felújítás

Ahogy a színes falfestékek divatba jöttek, a tapéták világában is nagy fejlődés következett be. A tapétázás nagyon jó választás a falak fedésére, ha valami igazán egyedit szeretnénk magunkénak tudni. A habosított vagy fűrészporos tapéták változatos felületek képzésére alkalmasak. Ezen felül különböző anyagú és még különbözőbb mintájú tapéták közül válogathatunk.

Lehet exkluzív selyemtapéta vagy vidám mesefigurás a gyerekszobába. A tapéta kérhető bordűrrel, stukkóval vagy minden nélkül, attól függően, hogy milyen hangulatot szeretne elérni az adott helyiségben.

Kis helyiség esetében a térhatás növelése érdekében függőlegesen mintázott tapétát érdemes alkalmazni, így a mennyezet magasabban, a tér pedig szélesebbnek tűnik. A vízszintes csíkok és világos színárnyalatok szintén hatalmas térérzetet adnak.

Általában, ha szóba kerül a tapétázás, akkor az emberek többsége a belső falburkolásra gond–l. Manapság viszont vannak olyan gyártócégek, akik olyan eső-, szmog és UV álló tapéták gyártásával is foglalkoznak. Az ilyen típusú tapétákkal egyedivé tehetjük akár az erkélyünket is.

Amennyiben elnyertük tetszését, keressen minket a feltüntetett elérhetőségeinken és kérje ingyenes lakásfelújítás árajánlatunkat!