hívj minket!+36 (30) 298 4353

2010-ben nagy áttörését cégünknek a padlócsiszolás hozta és ez lett egyik új ágazatunk is.
A csiszolási munkálatokban is sikeres éveket zártunk, és ezekre törekszünk a jövőben is.

Üdvözöljük a Everhome Kft. honlapján!

Padlócsiszolás

Parkettacsiszolás

A parketta csiszolás voltaképpen a legolcsóbb megoldás, hogy otthon egy minőségi tömörfa parkettával büszkélkedhess. Amennyire szépek és dekoratívak az ápolt és megkímélt hajó-, svéd- vagy tömörfa padlók, annyira lehangoló a mély karcolásokkal „felszántott”, kopott felületűek látványa.

Ez utóbbit többnyire a használat és a rendszeres gondozás hiánya okozza, jelentősen megrövidítve ezzel a szükséges felújítások közötti időt.
Amikor már a padlófelület olyan kopott, hogy a tisztítása szinte észrevehetetlen, a parketta felülete sérülésekkel tarkított, a bevonata pedig sok helyen a nyers fáig lekopott, célszerű felújítani.
Ha a szennyeződések már mélyen beszívódtak a parketta faanyagába, akkor csak felületének jelentős lemunkálásával állítható vissza az eredetit megközelítő tiszta állapot.
Ezt csak a parketta felületének teljes lecsiszolásával lehet elérni.
A nagyon elszennyeződött és nem minőségi anyagból készült hajópadlóknál azonban ez nem is lehetséges, mert a szennyeződések túlságosan mélyen behatoltak a faanyag rostjai közé, és sem vegyi kezeléssel sem csiszolással nem tüntethetők el. Az ilyen padlókat újra kell cserélni, vagy szalagparkettát, esetleg laminált padlót ajánlatos ráfektetni. Ideális esetekben azonban a fapadlók lecsiszolásával újszerű állapotba hozhatók az elhasználódott padlófelületek.

A minimális hézagtömítéstől, a párnafák javításán át, a teljes nyikorgásmegszüntetésig szabadon variálható a parketta csiszolás szolgáltatásunk.
Ha a parketta csiszolás előtt még rendbe kell tenni a parkettát, annak sincs akadálya. A parketta felszedése, párnafák javítása, igazítása, a parketta visszarakása, sőt esetleges pácolása sem okoz gondot.

Parkettacsiszolás
Parkettacsiszolás
Parkettacsiszolás
Parkettacsiszolás
Parkettacsiszolás
Parkettacsiszolás
Parkettacsiszolás
Parkettacsiszolás

Márvány, gránit, terrazzo, gres műkő csiszolás

gres csiszolás

Amennyiben természetes kő padlónk fényét vesztette, azon nagyobb karcolások, sérülések, esetleg kisebb foltok, vegyszermarások vannak, és nem szeretnénk új kőburkolatot vásárolni, kitéve magunkat a bontással és újraépítéssel járó számtalan kellemetlenségnek, akkor a csiszolás a legpraktikusabb, és leggazdaságosabb megoldás.

A csiszolás befejeztével a burkolat újra csillogóvá, ragyogóvá válik, ismét hosszú éveken át örömet okozva tulajdonosának.

Ha megkopik, elhasználódik márvány, gránit, mészkő, terrazzo, műkő, vagy gres burkolatunk,esetleg elveszti fényét, és szeretnénk újra látni eredeti ragyogását, nincs más teendőnk mint felpolíroztatni a felületet.

Cégünk több éves tapasztalattal, és mindig a legmodernebb technológiával vállalja bármilyen természetes kőburkolat (pl.: márvány, gránit, gres, terazzo, beton) felújítását, csiszolását, karbantartását.

A legkorszerűbb technológiával, a legjobb minőségben vállalunk padlócsiszolást, fényezést, javítást, legyen az márvány, mészkő, gránit, terrazzo, műkő, vagy gres burkolat. A legfinomabb polírozástól a teljes felújításig, és a rendszeres karbantartásig magánházakban, közintézményekben, gyárakban, hotelekben, raktárakban egyaránt.

márványcsiszolás
padlócsiszolás
gánitcsiszolás
padlócsiszolás
terrazzo csiszolás
gres csiszolás
terrazzo csiszolás
terrazzo csiszolás

Betoncsiszolás
betoncsiszolás

Európában a '90-es évek elején jelent meg a betoncsiszolás, melyet többnyire raktárakban alkalmaztak. A technológiát Amerikában és Nyugat-Európában már 20 éve használják. Szinte minden nagyobb csarnokban, raktárban, boltban felismerték már a jó tulajdonságait.

A csiszolt betonpadló nem porlik, ezért kevesebbet kell takarítani, könnyen takarítható, ezért olcsóbb a fenntartása.

Régi és új betonpadlókból csiszolással, polírozással egy esztétikus, tömör, látszóbeton felületet hozunk létre.

A betoncsiszolás lényege az, hogy a csiszolási munka után ne kelljen rá burkolni semmit, mégis szép és terhelhető felület legyen. A betoncsiszolás napjainkban a legkorszerűbb,legköltséghatékonyabb, legtartósabb technológia amit alkalmaznak raktárépületek és irodák padlóinak elkészítésekor.

A betoncsiszolás tehát egy innovatív beton helyreállítási, kozmetikai és legfőképp burkolást helyettesítő eljárás.

betoncsiszolás
betoncsiszolás
betoncsiszolás
betoncsiszolás
betoncsiszolás
betoncsiszolás
betoncsiszolás
betoncsiszolás