hívj minket!+36 (30) 298 4353

Velünk a karbantartás teljes mértékben tervezhető, gazdaságosan, és szakszerűen működtethető.

Megfelelő szerszámokkal, takarítógépekkel, vegyszerekkel dolgozunk a helyszín, és a megrendelő igényei szerint.

Üdvözöljük a Everhome Kft. honlapján!

Takarítás és Karbantartás

KARBANTARTÁS

Cégünk vállalja rodák, középületek, magánházak, műhelyek, raktárak, üzletek teljes körű karbantartását.

Everhome jó tanács:
nagyobb épületek karbantartása feltétlenül szükséges, ugyanis, ha nem fektetünk kellő energiát a problémák megelőzésére, akkor egy idő után természetesen csőstől jönnek, persze olyankor, amikor a legkevésbé sem hiányoznak.
A folyamatos karbantartással viszont időt, energiát, és pénzt spórolunk meg Önnek

Karbantartás - az épület állagának és rendeltetésszerű használhatóságának biztosítása érdekében szükséges megelőző és javító munkák elvégzése. Épületek esetében akkor beszélünk karbantartásról, ha csak állagmegóvási munkálatok elvégzésére van szükség, mint például kisebb-nagyobb festések, vagy burkolat javítások, illetve amikor az épületben részleges csere történik, tehát csak egy részét cserélik például a tetőnek, vagy csak az eltört vízvezetéket cserélik ki.

Karbantartás jellegű munkák közé tartozik
  • a funkcióváltás célja nélküli válaszfalemelés, vagy a konyha, a WC, a fürdőszoba áthelyezése
  • a hibaelhárítás, a kijavítás
  • a kerítések szakaszos vagy teljes cseréje - ha a tartóoszlopokat nem cserélik
  • a tervszerű, megelőző karbantartás, az üzemzavar elhárítása, melyek következtében a gépek, berendezések várható élettartama nem növekszik, funkciói nem bővülnek

Takarítás

A lakásfelújítás, ház felújítás, házépítés nem egy tiszta munkafolyamat.
A munka végeztével szeretnénk, ha otthonát olyan tisztaságban vehetné át, ahogyan azt megszokta. Ennek érdekében egyéni megállapodás esetében vállaljuk a komplett takarítás elvégzését, a portalanítástól kezdve, a csempék, a padló, az ajtók, és ablakok megtisztításáig.


Megfelelő szerszámokkal, takarítógépekkel, vegyszerekkel olgozunk a helyszín, és a megrendelő igényei szerint. Vállaljuk irodák, lakások, társasházak, raktárak, közintézmények, üzletek tisztán tartását is.