hívj minket!+36 (30) 298 4353

Üdvözöljük a Everhome Kft. honlapján!

Aktuális projektek

Aktuális projektek


Budakalász – házfelújítás, építés

2017 őszétől 2018 tavaszáig cégünk Budakalászon egy családi ház renoválását vállalta el. A munkafolyamatok közé tartozott a teljeskörű festés és egyedi igénynek megfelelő burkolás valamint az elektromos hálózat felújítása. A felújítás során rengeteg egyedi igényt elégítettünk ki, mint például, antikolt mázolás, tégla burkolás, egyedi alapanyagok beszerzése, sajátos technológiák. Egy bárhelyiség kialakítására is sor került külső hozzáépítés alkalmazásával. A ház külső falait téglaburkolattal láttuk el és egy mediterrán stílusú tetőteret alakítottunk ki. A fűtésrendszer teljeskörű ellenőrzését is elvégeztük. Ebbe a fal-és mennyezet fűtés átvizsgálása, javítása is beletartozott. A megrendelő kérésére a hátsó kert teljeskörű kialakítása is megtörtént tereprendezéssel egybekötve. További kérésre egy nyári helység teljes felépítését végeztük el, egészen az alaptól a tetőig. A munkafolyamatok ennek a helységnek a külső vakolásával, festésével és kőburkolással fejeződtek be.

Lakásfelújítás 13. kerület Szegedi út

2019 elején cégünket egy 13. kerületi magánház felújításával bízták meg. A munkálatokat a fürdőszoba felújítás munkafolyamataival kezdtük. Felbontottuk a régi, kopott járólapot, csempét és újonnan vásárolt lapokra cseréltük a burkolás során. Következő lépés a ház helyiségeiben a teljeskörű festés volt. A megbízó kérésére B4-es díszítőelemmel burkoltuk a falat a dizájnosabb hatás elérése érdekében. Egyedi kérésre a szobákban gipszkartonba épített LED világítás kialakítására is sort kerítettünk.

Kálvin tér irodaház

Cégünk a Kálvin tér közelében, a Lónyai utcában egy régi irodaépületet újított fel. Első körben a parketta cseréje történt meg. Az átalakítást az ajtók mázolásával folytattuk. A rekonstrukció része volt még a falak javítása, a falfestés és a tapétázás is. A tágasabb térhatás elérése érdekében világos színeket választottunk. A fehér falak egyes részeit fekete, virágmintás tapétával fűszereztük meg. Az üres falfelületet a fekete-fehér berendezéssel színben harmonizáló kővel burkoltuk be. Az iroda belső légtere ezáltal egy kicsit modernebb, hangulatosabb formát öltött magára.
lakásfelújítás