hívj minket!+36 (30) 298 4353

Üdvözöljük a Everhome Kft. honlapján!

Generálkivitelezés

Cégünk a tervezés legelső lépéseitől kezdve az Önök szolgálatában áll.
Segítünk felvázolni a lehetőségeket, végigvisszük a lakás felújítást és kulcsra kész állapotban adjuk át újdonsült tulajdonosának.

Generálkivitelezés


Az Everhomeextra Kft. több éves tapasztalattal vállal generálkivitelezést az alapozástól egészen a kulcsrakész átadásig. A hagyományos építési technológiák mellett ügyfeleink egyedi igényeihez igazodó technológiákat is alkalmazunk. Szolgáltatásaink kiterjednek lakásfelújításra, irodaházak beltéri kialakításra, kőműves munkákra, villanyszerelésre. Önnek nincs más dolga, mint hogy megossza velünk elképzeléseit és terveit leendő otthonával kapcsolatban, melynek kivitelezését megfelelő szakképzettségű és a legjobb felkészültségű kollégáink valósítják meg. Munkáinkra teljeskörű garanciát adunk, mert tudjuk, hogy ez fontos megrendelőink számára.

A generálkivitelezésről általában


FAz építésipari vállalatok közül egyre többen vállalnak generálkivitelezést, ugyanis óriási könnyebbség az ügyfeleknek, ha a kivitelező mindenféle terhet levesz a vállukról. Igaz, hogy ez az egyik legdrágább módszer, de a belső berendezési tárgyak, burkolatok, színek kiválasztásán kívül csak a finanszírozás az ügyfelek feladata, így nyugodtan végezhetik a napi feladataikat. Amikor valaki igénybe veszi ezt a szolgáltatást, akkor az anyagbeszerzéstől a gáz és villamosművek bevezetéséig a kivitelezők mindent elintéznek a tulajdonos helyett. A szerkezetkész házak helyett egyre többen építtetnek kulcsrakész otthonokat, hogy családjukkal csak a belsőépítészeti tennivalókat kelljen elintézniük. A sok szervezési folyamat terhét a generálkivitelező leveszi az ügyfelek válláról és folyamatosan kapcsolatban áll velük, tájékoztatja őket a háttérben zajló eseményekről. Gyorsabban is megy így a munka, mintha az ügyfelek próbálnák leszervezni egy teljes lakás felújítását vagy a házépítést. A megrendelők feladata pusztán annyi lesz, hogy megosztják a kivitelezővel az elképzeléseiket, pontosan körülírják, amit viszont szeretnének látni leendő otthonunkban, eközben csak a szerződések aláírásával és a munkálatok esetleges ellenőrzésével kell foglalkozniuk.

A generálkivitelezés előnyei


Generálkivitelezési portfóliónk részét képezik még az alábbi szolgáltatások


Generálkivitelezési munkálatokat Budapesten és környékén vállalunk.
Amennyiben úgy döntött, hogy otthonát velünk szeretné felújítattni, felépítettni, törekszünk ügyfeleinknek megbízható, zökkenőmentes és rugalmas szolgáltatást biztosítani.

Hívjon minket bizalommal az alábbi telefonszámon:
Homenszki Ádám +3630-298-43-53